Időpont: 2018. július 28. 17.00

Helyszín: Vecsés, Fő tér (a kulturális központ előtti téren), rossz idő esetén a kulturális központban kerül megrendezésre!

Idén ismét megrendezzük hagyományos nyár esti családi programjainkat.

Július 28-án az ír kultúra jegyében fellép nálunk az idén 30 éves M.É.Z. Együttes, akik repertoárjában megtalálható az ír és skót népzenei stílusok széles palettája. Az est folyamán egy autentikus ír sztepptánc produkciót is láthat közönségünk az Erin tánctársulat csapatától, melyet követően a bátrabbak ki is próbálhatják táncházuk keretein belül, nekik hogyan sikerülnek a mozdulatok. A nap zárásaként a The Scarlet Akusztik lép színpadra, hogy este 10 óráig rockos ír zenéjével táncoltassa meg közönségünket.

Időpont: 2018. augusztus 11. 17.00

Helyszín: Vecsés, Fő tér (a kulturális központ előtti téren), rossz idő esetén a kulturális központban kerül megrendezésre!

Idén ismét megrendezzük hagyományos nyár esti családi programjainkat.

Augusztus 11-én, 17 órától Latin-Karibi estet szervezünk, melynek nyitásaként Gál Gábor latin zenés produkcióját hallgathatja meg közönségünk. Ezt követően "pörgetjük" be a családi programot, hiszen a Latin Combo csapata eredeti kubai és brazil maskarákban élő zenével és látványos táncprodukcióval szórakoztatja majd az eseményre kilátogatókat. A lüktető produkciót látványos, interaktív animáció kíséri majd. A nap zárásaként 22 óráig latin és karibi dallamokat pörget lemezlovasunk, melyre mindenki kipróbálhatja az est folyamán látott mozdulatokat!

Mikor véget ért a Mesefesztivál, BÁKK Manó és Porcica kicsit fáradtan, ám sok-sok szép élménnyel gazdagabban üldögéltek a fűben. Mesélgették egymásnak az élményeiket, és lassan barátkoztak az elválás gondolatával. Bizony, bizony, BÁKK Manót már várták Meseországban, a Porcicát meg várták a könyvtárban a könyvei. Búcsúzóul megölelték egymást, és Porcica átadott egy könyvet BÁKK Manónak. Az ő, Porcica történeteinek meséskönyve volt, sárkánybőrbe kötve, Tündérhaj masnival a tetején. Emlékül szánta BÁKK Manónak, a barátságuk emlékeként. Bákk Manó szépen megköszönte, majd oda adta Porcicának a sipkáját. A BÁKK kék színű manósapkáját, mert Porcicának ez már az első pillanattól kezdve nagyon tetszett. Miután megajándékozták egymást, a Buboréktündér ereszkedett le melléjük. Ugyanis megígérte BÁKK Manónak, hogy haza is repíti, úgy ahogy elhozta. Így hát bepattant a buborékba és máris fölemelkedtek és útra keltek a szelek szárnyán. Porcica hosszasan integetett nekik, és arra gondolt, hogy biztos meghívja magához vendégségbe BÁKK Manót majd a születésnapjára.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 29 350 279, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.