KULTURSOKK ÚJRATÖLTVE

 

Időpont: 2018. július 28. 17.00

Helyszín: Vecsés, Fő tér (a kulturális központ előtti téren), rossz idő esetén a kulturális központban kerül megrendezésre!

Idén ismét megrendezzük hagyományos nyár esti családi programjainkat.

Július 28-án az ír kultúra jegyében fellép nálunk az idén 30 éves M.É.Z. Együttes, akik repertoárjában megtalálható az ír és skót népzenei stílusok széles palettája. Az est folyamán egy autentikus ír sztepptánc produkciót is láthat közönségünk az Erin tánctársulat csapatától, melyet követően a bátrabbak ki is próbálhatják táncházuk keretein belül, nekik hogyan sikerülnek a mozdulatok. A nap zárásaként a The Scarlet Akusztik lép színpadra, hogy este 10 óráig rockos ír zenéjével táncoltassa meg közönségünket.

Az augusztus 11-én megrendezésre kerülő második est programjával is hamarosan jelentkezünk.

A programok ideje alatt megkezdjük a jegyértékesítést őszi évadunkra. További információkért kövessenek minket a facebook-on: facebook.com/kulturba

Várunk mindenkit szeretettel ingyenes családi eseményeinkre!

A program változtatás jogát fenntartjuk, az egyes programokról és a jegyértékesítésről weboldalunkon és a facebookon (facebook.com/kulturba) értesülhetnek leggyorsabban. Jegyek online a www.kulturba.hu oldalon, valamint nyitvatartási időben jegypénztárunkban válthatóak.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 29 350 279, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.