BÁKK hűségprogram!

Feliratkozás a hírlevélre

Név:*
Cím:*
születési dátum:*
Érdeklődés:* színház
koncert
kiállítás
gyermek- és családi programok
közösségi foglalkozások
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Adatvédelmi szabályzat és irányelvek

UTAZÁSKOR A BÁKK PARTNERE A TOYOTA KOVÁCS

A BÁKK és a TOYOTA KOVÁCS partneri együttműködésében, az ősz folyamán találkozhat közönségünk a legújabb TOYOTA modellekkel, melyeket azon túl, hogy közelről is megcsodálhatnak, - a kiemelt programjaink alkalmával - lehetőség nyílik exkluzív hibrid tájékoztatóval egybekötött tesztvezetésekre is, melyre a helyszínen, valamint online biztosítunk feliratkozási lehetőséget. Sőt, amennyiben elnyeri tetszését valamelyik modell, abban az esetben a TOYOTA KOVÁCS alkalmi kedvezményekkel és egyedi ajándékokkal várja a BÁKK közönségét és partnereit. Feliratkozás a speciális tájékoztatóval egybekötött tesztvezetésre a TOYOTA KOVÁCS AUTÓHÁZBA:
Név::*
Születési dátum::*
Irányítószám:*
E-mail cím:*
Preferált időpont::*
Preferált típus::*
A BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT TÁJÉKOZTATÓJA A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁSRÓL

Tisztelt Látogatóink, kedves Közönségünk!

A Kormány által kihirdetett járványügyi intézkedések értelmében a Bálint Ágnes Kulturális Központban 2020. november 11-től visszavonásig rendezvénytilalom lépett életbe.

Az erre az időszakra meghirdetett programok elmaradnak, látogatók nem tartózkodhatnak az intézmény területén. Ezen időszak alatt közösségi foglalkozásaink is szünetelnek.

Az elmaradó programok kapcsán a további részletekért keressék fel www.kulturba.hu oldalunkat, vagy a facebook.com/kulturba közösségi felületünket.

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre a megszokott elérhetőségeken. Köszönjük megértésüket, vigyázzunk egymásra!

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016