Ön is tehet ízületkímélő és gerincbarát gyakorlatokkal a jobb kondíció és közérzet érdekében

- ha fontosnak tartja teste és a lelke egészségének a megőrzését

- ha fontosnak tartja a már meglévő mozgásszervi betegségek mellékhatásoktól mentes orvoslását.

Szeretettel várom egy kellemes hangulatú és hatékony órámra a lelkes tornászaimmal együtt!

Bővebb információ: www.harmonianaturagyogytorna.hu

Kiss Veronika gyógytornász 0620-9861-948

Csütörtök:17.15

Sziluett-fitt! (alakformáló,zsírégető órák) H:19.15-20.15 Cs:19.00-20.00 Gyere tornázz velünk,hogy fitt,friss,egészséges és csinos legyél.

Érezd jól magad a bőrödben!

Szebb vagy ha mosolyogsz!

Kiss Gyöngyi

 

 

A Pilates torna kíméletes, de izomfejlesztés és alakformálás szempontjából nagyon hatékony mozgásforma. A gyakorlatok átmozgatják az egész testet, megerősítik a főbb izomcsoportokat, javítják a testtartást. Kortól, nemtől függetlenül bárkinek ajánlható.

Foglalkozások:
hétfőn 19.30-20.30-ig és szerdán 19.00-20.00, és pénteken 18.00-19.00.

Részvételi díj: 1.000 Ft/ alkalom.

Információ: Svanyova Zsuzsanna tel: 06-20-530-47-15,
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kezdő és dinamikus hatha jóga:

Csütörtökönként (kivétel hó első csüt.) 18:30-tól KEZDŐ Jóga

Vasárnaponként: 7:30-tól HALADÓ,

9:05-től KEZDŐ Jóga

Folyamatosan indulnak 8 alkalmas kezdő tanfolyamok is.

Időpont: péntekenként 18:00-tól 20:00-ig

Helyszín: Grassalkovich terem

Érdeklődni: Kardos Nándorné Bede Csilla - Tel.: 30-925-1125 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Korosztály: 6-12 év Csütörtökönként (kivétel hó első csüt.) 17:30-tól és Vasárnaponként 12 órától Előzetes bejelentkezés: Kardos Nándorné Bede Csilla - Tel.: 30-925-1125 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A zenés-táncos Művészi Torna a mozgáskészség javítása mellett kiválóan alkalmas a kisebb tartáshibák korrigálására, valamint harmonikusan erősíti az izomzatot, segíti a helyes testtartás kialakulását. Jótékony hatással javítja a gyermekek ritmusérzékét és fejleszti kreativitásukat. A foglalkozásokat Sipos Rita gyógytornász, TSMT terapeuta, egykori ritmikus gimnasztika válogatott kerettag tartja.
Az órák hétfőnként 15.50-kor és 16.50-kor kezdődnek. Szeretettel várok minden izgő-mozgó kisleányt 4 éves kortól! Elérhetőség: 06307731960

A Jamland Táncsoport Egyesület egész évben várja az érdeklődőket 4 éves kortól, junior,haladó és verseny csoportjainkba. Színpadi és TV-s fellépések, országos és nemzetközi versenyzések, nyári táborok és még sok sok meglepetés egész évben!

TÁNCÓRÁK:
csatlakozni folyamatosan lehet a táncórákon!
HÉTFŐ-SZERDA 17:15-20:15
INFÓ: 06-70/ 578-29-13

ringatoVedd ölbe, ringasd, énekelj! – Kisgyermekkori zenei nevelés

A foglalkozásokon az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők, a kodályi elvek alapján. Szeretettel várunk a Ringatóra már néhány hónapos gyerekeket is és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsinyekkel, oldott, szeretetteli légkörben. Aki maga is úgy érzi, fontos az, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, aki szívesen énekel, bővíti a dalkincsét, vagy éppen önmaga bátortalan az éneklésben, és segítségre, az énekléssel kapcsolatban kialakult gátlásainak feloldására vágyik egy közösségben.

A Ringató alapítója, a program vezetője: Gállné Gróh Ilona, énektanár.

Részletes információ a foglalkozásokról a Ringató központi honlapján a: www.ringato.hu található.

 

A jóga minden életkorban hatékonyan gyakorolható. Segít megőrizni testi és lelki egészségünket. Hatására javul az ízületek mozgékonysága, az izmok rugalmassága, a csontok erőssége, és jótékonyan, serkentően hat a belső szervek, a hormonháztartás működésére, fejleszti a koncentráló képességet és karbantartja a memóriát.

A jógát sohasem késő elkezdeni. Akár hosszú kihagyás vagy mozgásszegény életforma után is érdemes nekivágni, figyelembe véve az életkori és alkati adottságokat. A Jóga 40+ olyan kímélő módszerrel vezet rá az egyes gyakorlatok, ászanák helyes végrehajtására, ami tekintettel van mindezekre és ezzel biztosítja a jógázó számára a mozgás örömét, sikerét, ráadásként pedig a közös gyakorlás élményét.

Foglalkozások minden hétfőn 16:30 – 20:00 órakor.

Érdeklődni és jelentkezni: Bajkó Erika, 30-280-9625

Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer az egészséges örömteli ÉLETért! A módszer megtanít bennünket arra, hogyan legyünk frissek és rugalmasak, hogy a mozgás öröm legyen minden életkorban.
Ha egy egészséges, örömteli programot szeretnél, gyere jógázz velünk, csatlakozz a csapathoz az életkor nem akadály!
Foglalkozások: hétfőn 10:00-11:30- ig, pénteken 15:30- 17:30- ig.
Szeretettel várlak. Horváth Istvánné Etka jóga Oktató 0630 575 1337 e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Latin ritmusok,jókedv és aktív mozgás a babával együtt. Csinosító fitness anyának,kellemes anyaközelség és ringatózás a babának. Elöl és háton hordozott babákkal,anatómiailag helyes hodozókban. Díjmentes babahordozót biztosítunk az óra idejére. ARDAI TÍMEA tel:06203111161 [1] e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

New Dance World Tánciskola

Országos versenyrendszer
Kismihály Andi
06-30/ 875 – 62 - 66
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KEZDŐK (alsósok) kedd – szerda 17:00 - 18:00
HALADÓK (felsősök, gimisek) kedd – BÁKK 18:00 – 19:00

Hozzuk magunkat együtt formába!

 MedBall - Intenzív alakformáló edzés

Több mint 100 különböző medicinlabdás gyakorlattal és az alakformálásnak egy gyors és hatékony módszerével várunk Téged is, mely a test minden porcikáját mélyrehatóan megdolgozza. Ha kipróbálod meglátod ott is van izmod, ahol eddig nem gondoltad volna :) Magas intenzitású edzésforma, de nem lehetetlen kihívás!

Pihenésre van lehetőség, persze a cél mindig, hogy felülmúljuk önmagunkat!

✅ Intenzív alakformálás
✅ Esztétikus izomfejlődés

Ami nagyon hatékonnyá teszi a medicin labdás gyakorlatokat, az az, hogy dinamikus, explozív gyakorlatokat végzünk vele leginkább:
dobjuk, lendítjük, földhöz vágjuk stb. és ezt az erőt, amit mi generáltunk le kell fékeznünk. Emiatt az izomban a feszülés sokkal nagyobb mint amit mondjuk egy lassú egyenletes mozgás okozna.

Mindemellett kiváló szálkásító hatása esztétikus izomformálással társul.

Szeretnéd kipróbálni?
Jelentkezz és hozd formába magad!
➡️ +36 70 576 63 64
➡️ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A speciális, mély légzéssel összehangolt  lassú mozgás növeli az életerőnket, mozgékonyabbá, hajlékonyabbá és energikussá tesz,  belülről melegíti testünket. A gyakorlatok közepes nehézségűek, erős koncentrációt igényelnek, rákényszerítenek arra, hogy a jelenben legyünk  és figyeljünk testünk jelzéseire.
Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a jóga testre és elmére gyakorolt jótékony hatásait.

Ellenjavallatok:

- krónikus gyulladásos állapot, antibiotikumos kezelés a közelmúltban

- magas vérnyomás -gerincsérv, mozgásszervi műtét

- menstruáció első 3 napja


Gyakorlati tudnivalók:
Kényelmes és réteges öltözködés javasolt, ami  lehetővé teszi a nagyobb terpeszben végzett gyakorlatokat  és a fordított testhelyzeteknél sem csúszkál. Kérlek, hozz magaddal jógamatracot.  Egy pléd is segítség lehet bizonyos gyakorlatoknál ill. az óra végén lévő relaxációnál. Az óra előtt kb. 2-3
órával már ne egyél sokat.

Ha bármi kérdésed van, hívj bizalommal.

Babinszki Réka
06 70 938 1532

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás: 2 – 12 hónapos babáknak
A rendszeres torna erősíti a gyermek izomrendszerét, segíti a helyes mozgásfejlődést, fejleszti a mozgáskoordinációját, ezáltal támogatja a kognitív fejlődését is (például segít beindítani a beszédfejlődést) és nem utolsó sorban az emésztésének is jót tesz.
A gyakorlatok felépítése az elemi mozgásminták (az átfordulás, a kúszás, a mászás, az ülés és a járás) helyes sorrendjének kialakulására ösztönzik a gyermeket.
A hangsúly a helyes mozgássoron kívül a baba-mama személyes kapcsolaton van, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, megismeritek egymást, így te megtanulod a jelzéseit, könnyebben megérted őt és ő is hamarabb kommunikál majd veled – így fejlődik a szocializációs készsége is.
A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.
A foglalkozások 30 percesek, hiszen a babák idegrendszerét igyekszünk fokozatosan ingerelni és nem szeretnénk megterhelni őket. 
A gyakorlatokat elsősorban eszköz nélkül, illetve kevés eszközzel (pléd, nagylabda, gumilabda, képek) végezzük.
A tornát differenciáltan, egyszerre tartom a 2-7 hónapos (tárgymanipulációs, átforduló, kúszó) és 8-12 hónapos (mászó, járni tanuló) babáknak.

Babusgató Babatorna időpontja csütörtök, 10:30-11:00

Díja: 1200 Ft/ alkalom vagy 5 alkalmas bérlet: 4500 Ft

Babusgató Tipegő torna időpontja csütörtök, 09:30-10:15

Díja: 1400 Ft/ alkalom vagy 5 alkalmas bérlet: 5500 Ft

Szeretettel várlak!
Kiss Ildikó
Babusgató Babatorna foglalkozás-vezető
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 20 490 3004
https://www.facebook.com/babusgato/

BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS - 5 ALKALMAS KISBABÁS OKTATÁS

Megtanulod megnyugtatni, segíteni tudsz, ha fáj a hasa, ha nyűgös. Könnyebben fog elaludni, gyorsabban fejlődik, tanul. Megismeritek egymást. Egyénre szabott mozgásfejlődési és fejlesztési tanácsot kaptok. Nincs filozófia, csak tudomány és praktikum! :)
A foglalkozások egymásra épülnek, de ha bármelyik kimaradna, egy pótórát biztosítok számodra, ahol személyre szabottan felzárkózhatsz. Igény szerint további gyakorló órákra jelentkezhetsz – előre egyeztetett időpontokban. Gyakorolunk a picin is, de ha neki nincs kedve vagy kimerül, esetleg menet közben még fárasztónak érzi - hirtelen sok lehet az inger számára -, akkor játékbabákon folytatjuk a tanulást. Kapsz segédleteket nyomtatott formában, hogy bármikor előkaphasd, illetve kipróbálhatod a különböző - szigorúan illóolaj mentes, 100% tisztaságú, hidegen sajtolt növényi olajokat is.
Hozz magaddal pelenkát a baba alá, illetve 1 textilpelust vagy könnyű kis takarót, esetleg egy-egy játékot a babának. Kényelmes öltözetben gyere!

FOGLALKOZÁS ÁRA: 15 000 FT/ 5 ALKALOM
(Most jöhettek apával együtt is, csak egyszer kell befizetnetek a részvételi díjat!)
IDŐPONTOK: OKTÓBER 16, 30, NOVEMBER 6,13,20.
Kérlek, jelentkezz be valamilyen formában (telefonon, e-mailben,
Messengeren keresztül), mert a létszám korlátozott!
Szeretettel várlak!

Kiss Ildikó
Babusgató foglalkozás-vezető
okleveles csecsemőmasszőr, oktató
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 20 490 3004
https://www.facebook.com/babusgato/

1. oldal / 2

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 29 350 279, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.