Previous Next

Tréning és tánctermek bérlés

A Bálint Ágnes Kulturális Központ épületében lévő színháztermet, tréningtermeket és tánctermeket ajánljuk cégeknek és a civil szférának egyaránt. Korszerűen berendezett, kényelmes, falhűtéses és fűtéses termeink kiváló helyszínül szolgálhatnak konferenciák, képzések, sajtótájékoztatók, workshopok, egyéni és csoportos tanácsadások, tanfolyamok, csapatépítő tréningek, castingok megtartására. Oktatási cégek, szervezetek számára (akár vidékről érkezőknek is) kihelyezett képzési helyszínéül is szolgálhatnak helységeink. Minden igényt kielégítő műszaki-technikai háttérrel, cateringgel és ingyenes parkolóval állunk az érdeklődök rendelkezésére. Intézményünk akadálymentesített, épületünkben lifttel is megközelíthetőek a második emeleten található termek, így a Kulturális Központ bármely része bejárható a kerekes székes és mozgáskorlátozottak számára is.

Oktatótermek
Korszerűen berendezett, falhűtéses/fűtéses oktatótermeinket tárgyalások, továbbképzések, kisebb konferenciák, sajtótájékoztatók, tréningek lefolytatására ajánljuk. A termek egyedi berendezési igénnyel, Wifi-szolgáltatással, különleges
világítás-technikai, vetítési elképzelésekkel is megvalósíthatóak. Ön kigondolja, mi pedig megvalósítjuk!

 • Téhöly Imre terem
  33m2
 • Fehér János terem
  33m2

A két terem egybenyitható.                                

 • Balla Péter terem
  29m2
 • Vértesi Nándor terem
  30m2

Tánctermek
Tánctermeink falhűtéssel, hangosítással, CD játszóval, erősítővel, MP3 vagy laptop csatlakozási lehetőséggel, öltözővel, tánctermenként egyik oldalon tükörrel vannak felszerelve. Alkalmas csoportos és magán táncórákra, tánccsoportoknak gyakorlásra, szervezett workshopokra, oktatásra.

 • Andrássy Gyula terem
  57m2
  laminált padlózatú
  egyik hosszanti falán tükrözött
 • Grassalkovich Antal terem
  57m2
  laminált padlózatú
  egyik hosszanti falán tükrözött

A két terem egybenyitható.                            

 • Mayerffy Xaver Ferenc terem
  65m2
  laminált padlózatú
  egyik hosszanti falán tükrözött
 • Halmy József terem
  65m2
  laminált padlózatú
  egyik hosszanti falán tükrözött

  A két terem egybenyitható.

Kérjen tőlünk árajánlatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Családi és céges rendezvények

Professzionális program- és rendezvényszervező csapatunk teljese körűen vállalja családi és céges rendezvények szervezését, egyedi igények szerint.

ÉLMÉNY, HAGYOMÁNY, GASZTRO jelszavaink bármilyen célközönség kiszolgálásában megállják a helyüket!

Kérjen tőlünk időpontot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen egy személyes konzultációra, melynek keretein belül bemutatjuk rendezvénytermeinket, valamint felmérjük a pontos igényeket.

Egyéb eszközbérlési lehetőségek kapcsán keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016